החורף הגיע ואיתו הלילות הקפואים של ירושלים ובכל זאת עדיין נמצא תורים ארוכים המחכים אחרי בילוי או משפחות עם הילדים לאחד ממשקאות הבית החורפים שאף לקוח לא עוזב בלעדיו והוא הסחלב החם, משקה מתקתק וסמיך המעוטר בקינמון, קוקוס ואגוזים קלויים. אין ירושלמי שלא מכיר אותה ואין אחד שלא מצא עצמו מגיע בערב גשום ליהנות מכל הטוב הזה.
הסחלב הפך לסימן ההיכר של הרשת והביקוש עלה. הרי ידוע לכל, כאשר יש ביקוש רב צריך להרחיב את ההיצע. שי נאור הרים את הכפפה ולא פחד לבצעי מהלך שרבים היו חוששים ממנו, לעזוב את הסניף המקורי ולעבור ללוקיישן גדול הרבה יותר, מרכזי הרבה יותר ובעיקר מחייב הרבה יותר.
כך בשנת 2003 נפתח לו סניף הדגל הראשי ברחוב האומן באיזור התעשייה בתלפיות בירושלים, ממקום קטן וצפוף (בזכות הדרישה של הלקוחות הרבים), הפך הסניף למקום גדול וצפוף ששם גם נוהגים הבליינים להיפגש לפני או אחרי בילוי.
2 תגובות